Vaša trenutna lokacija: Poljinos / Znanost / Odjeli / Odjel za oplemenjivanje i genetiku strnih žitarica / Objavljen znanstveni članak u časopisu Czech Journal of Food Sciences

Jezik:

Objavljen znanstveni članak u časopisu Czech Journal of Food Sciences

Kategorija: Odjel za oplemenjivanje i genetiku strnih žitarica | Datum objave: 02.02.2018.

Znanstvenici Poljoprivrednog instituta Osijek s Odjela za oplemenjivanje i genetiku strnih žitarica dr. sc. Gordana Šimić, dr. sc. Krešimir Dvojković, dr. sc. Ivan Abičić, doc. dr. sc. Alojzije Lalić u suradnji s kolegama s Odjela Agrokemijski laboratorij dr. sc. Daniela Horvat i  dr. sc. Marija Viljevac Vuletić i Odjela za genetiku i oplemenjivanje krmnog bilja dr. sc. Marijana Tucak, objavili su znanstveni rad u časopisu Czech Journal of Food Sciences (Journal ISSN:1212-1800, Impact Factor (2015)=0.728; 5-year IF (2015)=1.092).

Šimić, G., Horvat, D., Dvojković, K., Abičić, I., Viljevac-Vuletić, M., Tucak, M., Lalić, A.
Evaluation of Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Malting and Hulless Barley Grain and Malt Extracts. Czech Journal of Food Sciences, 35 (2017): 73-78; doi: 10.17221/144/2016-CJFS
 
Rad je slobodno dostupan na mrežnim stranicama časopisa:http://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm   [ abstract ] [ fulltext ]