Vaša trenutna lokacija: Poljinos / Znanost / Odjeli / Odjel za voćarstvo / “DAN OTVORENIH VRATA”

Jezik:

“DAN OTVORENIH VRATA”

Kategorija: Odjel za voćarstvo | Datum objave: 02.09.2019.

   

      CROSS TREE

       

 

                                                        POZIV NA “DAN OTVORENIH VRATA”

 

 Pozivamo sve zainteresirane na “Dane otvorenih vrata” 13.09.2019. i 20.09.2019. na Poljoprivrednom institutu Osijek u Osijeku, Južno predgrađe 17 (rasadnik i voćnjak), od 12:00 do 14:00 sati.

“Dani otvorenih vrata” u sklopu projekta: "Development of new tree nursery products for fast growing fruit industry based on local genetic resources and modern technologies" (“Razvoj novih tipova sadnog materijala za voćarstvo u razvoju, baziran na lokalnim genetskim izvorima i suvremenim tehnologijama”), financiranog u okviru programa Interreg IPA Cross-border Cooperation Programme Croatia-Serbia 2014-2020,  koje organizira Odjel za voćarstvo Poljoprivrednog instituta Osijek idealna su prilika da se bolje upoznate s projektom i saznate na koji način će se provedbom projekta razvijati novi proizvodi, nove vrste voćnih sadnica temeljene na lokalnim prirodnim resursima uz najsuvremenije proizvodne tehnike.

U sklopu „Dana otvorenih vrata” zainteresiranoj javnosti biti će omogućeni posjeti projektne lokacije i prilika razgovarati s osobama koje su uključene u provedbu projektnih aktivnosti, a koje će im prenijeti svoja iskustva i pružiti uvid u proces odvijanja projekta.

Ovakvim oblikom promocije posjetitelji će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači razvoja poslovnog okruženja.

 

Kontakt osobe:

Josip Krstić, tehnički suradnik (099 324 36 99)

 

Tatjana Totić, koordinator projekta (031 515 552)