E-mail: institut@poljinos.hr

Južno predgrađe 17, 31000 Osijek

Webmail

  • Naslovna
  • O institutu
    • Tko smo mi
    • Unutarnje ustrojstvo
    • Tijela Instituta
      • Upravno vijeće
      • Ravnatelj
      • Znanstveno vijeće
      • Znanstveni odbor
    • Misija i vizija
    • Strategija razvoja
    • Akti Instituta
      • Statut
      • Propisi i pravilnici
      • Etički kodeks
      • Odluke
      • Poziv
    • Zakonodavni okvir
    • Pravo na pristup informacijama
    • Savjetovanja s javnošću
      • Otvorena savjetovanja
      • Izvješća o završenim savjetovanjima
    • Javna nabava
    • Popis donacija
    • Financijski izvještaji
    • Natječaji
      • Objava natječaja
      • Ishodi natječaja
    • Administrativne, stručne i tehničke službe
      • Služba općih poslova
      • Financijska služba
    • Radna jedinica sjemensko dobro
    • Programsko financiranje javnih znanstvenih instituta
    • Jednostavna nabava
      • Podmjera 10.2 Natječaji
      • Podmjera 10.2 Rezultati
    • Događanja
  • Znanost
    • Odjeli
      • Odjel za oplemenjivanje i genetiku strnih žitarica
      • Odjel za oplemenjivanje i genetiku kukuruza
      • Odjel za oplemenjivanje i genetiku industrijskog bilja
      • Odjel za oplemenjivanje i genetiku krmnog bilja
      • Odjel za voćarstvo
      • Odjel za sjemenarstvo
      • Odjel za poljoprivrednu tehniku i melioracije
      • Agrokemijski laboratorij
    • Projekti
    • Publikacije
    • Popularizacija znanosti
    • Priznati kultivari
  • Proizvodi i usluge
    • Kukuruz
    • Ječam
    • Pšenica
    • Suncokret
    • Soja
    • Krmno bilje
    • Pšenoraž
    • Uljana repica
    • Voćne sadnice
    • Voćarstvo – priručnik o rasadničarskoj proizvodnji
    • Katalozi
    • Naš časopis Doseg
    • YouTube
  • Distribucija
  • Kontakt
    • Gdje se nalazimo
    • Kontakt forma
    • Imenik
    • Zaštita osobnih podataka
    • Prijava nepravilnosti
Početna » Voćarstvo – priručnik o rasadničarskoj proizvodnji

Voćarstvo – priručnik o rasadničarskoj proizvodnji


  • Priručnik- Utjecaj bioloških mjera na suzbijanje obične kruškine buhe

    Format: pdf, veličina: 3.1MB
  • Priručnik- Suvremene tehnologije uzgoja šljive

    Format: pdf, veličina: 4.8MB
  • Priručnik o rasadničarskoj proizvodnji

    Format: pdf, veličina: 4.4MB
  • Članak- STAKLORILKA

    Format: pdf, veličina: 0.2MB
  • Članak- Pogodnost standardnog sortimenta jabuke u uvjetima ekološke proizvodnje

    Format: pdf, veličina: 0.8MB
  • Članak- Dozrijevanje ploda jabuke i kriteriji za određivanje roka berbe

    Format: pdf, veličina: 1.9MB
  • Brošura- Sorte i selekcije voćaka- Cross tree projekt Croatia-Serbia

    Format: pdf, veličina: 6.0MB
  • Priručnik o rasadničarskoj proizvodnji HR

    Format: pdf, veličina: 2.0MB
  • PP za proizvodnju višnje

    Format: pdf, veličina: 0.8MB
  • PP za proizvodnju sadnica trešanja

    Format: pdf, veličina: 2.0MB
  • PP za proizvodnju sadnica lijeske

    Format: pdf, veličina: 1.0MB
  • PP za proizvodnju sadnica jabuka

    Format: pdf, veličina: 1.3MB
  • PP za proizvodnju organskog cijepa vinove loze

    Format: pdf, veličina: 1.8MB










  • Jesenska zaštita koštićavog voća

    Format: pdf, veličina: 4.3MB
  • Kakvoća voćnih sadnica- NOVI SAD 2012

    Format: pdf, veličina: 4.6MB
  • Kontrola rasta i rodnosti voćaka

    Format: pdf, veličina: 4.0MB
  • Mehaničko prorjeđivanje cvjetova jabuke i šljive strojem Darwin

    Format: pdf, veličina: 3.5MB
  • Nove selekcije Oblačinske višnje

    Format: pdf, veličina: 2.1MB
  • NOVI TIPOVI SADNOG MATERIJALA

    Format: pdf, veličina: 3.7MB
  • Novosti u sortimentu- Požega 2013

    Format: pdf, veličina: 3.7MB
  • Pomološke karakteristike klonova Gale

    Format: pdf, veličina: 1.8MB
  • POMOLOŠKE ZNAČAJKE OS SELEKCIJE GENOTIPOVAOBLAČINSKE VIŠNJE

    Format: pdf, veličina: 1.8MB
  • Proizvodnja cijepljenih sadnica lijeske

    Format: pdf, veličina: 2.6MB
  • Sadnja voćnih sadnica za početnike

    Format: pdf, veličina: 2.0MB
  • SELEKCIJA OS GENOTIPOVA OBLAČINSKE VIŠNJE- Dani polja

    Format: pdf, veličina: 2.2MB
  • SUVREMENA PROIZVODNJA ŠLJIVE Osijek PIO 2020

    Format: pdf, veličina: 7.0MB
  • Utjecaj roka berbe na skladišnu sposobnost i pojavu crvenila sorte Granny Smith

    Format: pdf, veličina: 1.1MB
  • Važnost pravilne aplikacije sredstava za zaštitu bilja

    Format: pdf, veličina: 3.8MB
  • Zelena rezidba voćaka

    Format: pdf, veličina: 5.5MB
  • 70. Godina Odjela za voćarstvo

    Format: pdf, veličina: 2.7MB
  • Bogatstvo autohtonih i tradicionalnih sorti voćaka Slavonije i Baranje

    Format: pdf, veličina: 2.3MB
  • Dan voćarstva 2012

    Format: pdf, veličina: 7.6MB
  • Department of fruit-growing AIO

    Format: pdf, veličina: 1.6MB

Južno predgrađe 17
31000 Osijek, Hrvatska

telefon: 031 515 500
fax: 031 515 509
e-mail: institut@poljinos.hr

Sva prava pridržana
© Poljoprivredni institut Osijek 2022.

Digitalna pristupačnost
Pravila privatnosti

Izrada: ofir.hr

  • Odjel za oplemenjivanje i genetiku strnih žitarica
  • Odjel za oplemenjivanje i genetiku kukuruza
  • Odjel za oplemenjivanje i genetiku industrijskog bilja
  • Odjel za oplemenjivanje i genetiku krmnog bilja
  • Odjel za voćarstvo
  • Odjel za sjemenarstvo
  • Odjel za poljoprivrednu tehniku i melioracije
  • Agrokemijski laboratorij

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit, poruku ili prijedlog

Korisni linkovi

DHMZ – Državni meteorološki zavod

Pratite nas preko društvenih mreža

To top

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje iskustvo na našoj web stranici.

Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u postavkama.

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići trebali bi biti omogućeni uvijek kako bismo mogli spremiti vaše postavke kolačića.

Ukoliko onemogućite ovaj kolačić, mi nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.

Kolačići trećih strana

Ova web stranica koristi Google Analytics za prikupljanje anonimnih informacija kao što su broj posjetitelja na stranicu i najpopularnije stranice.

Omogućivanjem ovog kolačića pomažete nam u poboljšanju naše web stranice.

Najprije omogućite Neophodne kolačiće kako bismo mogli spremiti vaše postavke!